Hunden Nova har höftledsdysplasi
Hunden Nova har HD grad D, dvs. höftledsdysplasi. Nova har även pålagringar i höftlederna. Detta gjorde att hon belastade kroppen avvikande vilket i sin tur orsakade muskelspänningar i kroppen. Nova kunde även vara lite vresig och trött. Med hjälp av mångsidig vård i kombination med kosttillskott fick Nova ett bättre liv.
 
Novas matte Sara berättar “Nova har gått på olika tillskott sedan hon fyllde året men jag har inte märkt att några hjälpt henne. För något år sedan började jag märka att Nova kände av sina höfter, hon avlastar dem med ryggen och har därför fått lite spänningar där och vid bäckenet. Vi har gått regelbundet till både kiropraktor och fysioterapeut vilket har hjälpt henne, men senaste halvåret tyckte jag inte att det hjälpte henne tillräckligt mycket längre. Hon kändes fortfarande stel, tröttare, lättretlig och emellanåt ville hon inte följa med ut på promenader. Nova är egentligen en mycket aktiv hund så jag blev väldigt bekymrad. Efter ett veterinärbesök för att kolla upp höfterna på nytt bestämde vi oss för att testa ett nytt tillskott och om vi inte märkte skillnad med det så skulle hon få börja gå på smärtstillande.
Hunden Nova har höftledsdysplasi
Jag hade hört väldigt mycket bra om Nutrolin® HIP & JOINT men hade inte alltför höga förhoppningar. Efter att Nova fått HIP & JOINT i 2 månader konstaterade jag oj vilken skillnad det gjort för henne! Nästan direkt märkte jag att hon blev piggare. Hon har inte haft en enda dålig dag sedan start och hon har blivit sitt gamla busiga jag igen. Ingen mer vresighet mot de andra hundarna, en pigg hund som alltid vill följa med ut på promenader och hon har börjat busa massor inne igen. Vi har inte behövt börja med smärtstillande och jag hoppas att detta håller i sig många år till! Ett stort TACK till Nutrolin® som hjälp Nova att må bra igen!
 
HIP & JOINT har hjälpt Nova så mycket och jag kan inte beskriva hur enormt tacksam jag är för att ni finns. Alla mina hundar får även Nutrolin® SKIN & COAT som har gett dem extra fin päls och gjort under för tassarna. Nova har haft torra, rispiga och spruckna tassar men de är nu jättefina och lena.”
499.00kr999.00kr
229.00kr599.00kr