Tending Occult ”Zip” är en åttaårig border collie som tävlar i lydnad på VM-nivå tillsammans med sin ägare Oili Huotari.

Tending Occult ”Zip” är en åttaårig border collie som tävlar i lydnad på VM-nivå tillsammans med sin ägare Oili Huotari. Många känner igen Zip som hunden som springer väldigt fort och som alltid lägger in all sin kraft då hon stannar, svänger eller accelererar. Oili berättar att ”Jag var redan för flera år sedan lite orolig för hur Zips muskler och leder ska hålla i längden, speciellt då Zip tidigare även tävlade i agility.”

”Zip har sedan länge fått antingen Nutrolin Joint Duo® eller Nutrolin Sport och jag tycker att Zip har mått utmärkt under den tid hon fått av Nutrolin®. Zip är glad och hon rör sig lätt. Jag vill stödja Zips välmående med hjälp av Nutrolin® -produkterna, speciellt nu då Zip redan är en äldre tävlingshund.” förklarar Oili.

”Lydnaden är i dagsläge en tuff gren med mycket spring och snäva svängar. Zip är lika snabb som tidigare, men det är klart att muskelmassan och elasticiteten sakta börjar försämras och denna kombination kan ställa till med problem. Jag vill göra mitt allt för att hjälpa Zip hållas i bra kondition. Vi litar därmed på Nutrolin -produkternas positiva effekter och vi kan verkligen rekommendera produkterna även till andra med aktiva sporthundar.” avslutar Oili.