Tending Occult ”Zip” är en åttaårig border collie som tävlar i lydnad på VM-nivå tillsammans med sin ägare Oili Huotari.

Tending Occult ”Zip” är en pensionerad border collie som tävlat i lydnad på VM-nivå tillsammans med sin ägare Oili Huotari i flera år. Många kommer ihåg Zip som hunden som springer väldigt fort och som alltid lägger in all sin kraft då hon stannar, svänger eller accelererar. Oili berättar att ”Jag var redan då Zip var ung lite orolig för hur Zips muskler och leder ska hålla i längden, speciellt då Zip tidigare även tävlade i agility.”

”Zip fick under sin aktiva tävlingskarriär turvis av Nutrolin® HIP & JOINT och av Nutrolin® SPORT och efter att hon pensionerades har hon fått av HIP & JOINT. Zip har mått utmärkt under den tid hon fått av Nutrolin®. Zip har alltid varit glad och hon rör sig lätt. Jag vill stödja Zips välmående med hjälp av Nutrolin® -produkterna, även nu då Zip pensionerats från tävlingsbanorna.” förklarar Oili.

”Lydnaden är i dagsläge en tuff gren med mycket spring och snäva svängar. Zip är var lika snabb både som ung tävlingshund och som äldre. Det är ändå klart att muskelmassan och elasticiteten sakta börjar försämras och denna kombination kan ställa till med problem. Jag vill göra mitt allt för att hjälpa Zip hållas i bra kondition. Vi litar därmed på Nutrolin®-produkternas positiva effekter och vi kan verkligen rekommendera produkterna även till andra med aktiva sporthundar.” avslutar Oili som även ger av Nutrolin®-serien till sina yngre tävlingshundar.

269.00kr699.00kr
499.00kr999.00kr