Labradoren Iza hade problem med öronen och tassarna

Den första december 2013 hämtade vi hem en glad liten labradortjej som kom att bli min bästa vän och vi började gymnasiet ihop 2014. Iza är världens snällaste labrador och har varit min läromästare – vi tränade mycket ihop och lyckades både ta hem första och andra pris på rallymix SM. Tillsammans med vår klass på gymnasiet lyckades vi också vinna skol-SM två år i rad!

Vi märkte vid ca två års ålder att Iza hade en del besvär med sina öron och tassar. Hennes öron var röda som stoppljus och hon kliade så att det började blöda. Tassarna kliade hon på så mycket att det var alldeles blött där hon legat och trampdynorna var så torra att de sprack. Vi provade oss fram på alla möjliga vis – olika foder och även foder som vår veterinär rekommenderade men jag kände ändå inte att hon blev helt återställd utan hon var fortfarande besvärad av sina tassar och öron.

Iza får prova Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan

På en tävling vi arrangerade var Nutrolin® sponsorer och jag hade hört mycket gott om Nutrolin®-produkterna, så jag började läsa på. Jag hittade då Nutrolin® SKIN & COAT och tänkte att jag måste prova. Efter ungefär två veckor började jag märka resultat! Izas öron var inte alls lika röda och hon var inte alls lika besvärad av sina tassar. Efter ca 3-4 veckor märkte jag ännu mer skillnad, öronen var inte alls röda längre, det var inget kli kvar på tassarna och trampdynorna var mjuka och elastiska igen.

Iza blev en mycket lyckligare hund efter att ha provat Nutrolin® SKIN & COAT. Hennes problem försvann och som ett plus blev hennes päls mycket glansigare! Iza har sedan dess fortsatt äta SKIN & COAT och det funkar kanon. Nutrolin® är definitivt något de andra hundarna i familjen också ska få börja äta och något jag kommer rekommendera till de jag känner!

Vill ni följa Iza och hennes kompisar går det att göra på Instagram: @hundlivet_

Hälsningar från Rebecka och Iza