Hunden Kailos päls fick det "lilla extra"
Kailo är en australian shepherd hane som har ställts ut sedan sex månaders ålder med fina resultat. Det har ändå saknats det där “lilla extra” för att gå hela vägen. Sedan augusti 2018 började matte Amelia lägga till en dos Nutrolin® SKIN & COAT i Kailos kost. Resultaten visade sig snabbt och pälsen blev genast mjukare och enklare att borsta igenom. Detta är något som är guld värt för en så pass pälsad ras som aussie är.
 
“Vi får ofta frågan om hur ofta vi borstar igenom Kailo och hur mycket jobb det är med så mycket päls… Svaret är enkelt och chockar många, vi borstar igenom honom ordentligt en gång i veckan och det räcker för att hålla hans päls vårdad & fräsch, tack vare SKIN & COAT-näringsoljans mirakulösa effekt!” berättar Amelia.
Hunden Kailos päls fick det "lilla extra"
Kailo är en aktiv kille och tränas regelbundet inför start i tävlingslydnad, och förutom detta så ställs han ut regelbundet. Sedan Kailo började få av Nutrolin® SKIN & COAT har han kammat hem flertalet CERT & BIR-placeringar, samt Best in Group & Best in Show-2, och på kritiklapparna lyder det alltid “lovely coat quality & color” (översättning: härlig pälskvalitet och -färg).
229.00kr599.00kr