De aktiva schäfrarna fick hjälp mot känsliga tassar och dassig päls

Dunder och Nougat är två schäfrar som drabbats av problem med hud och päls. Dunders problem var i första hand tassarna medan Nougats päls förändrades drastiskt efter att hon kastrerades. Dessa är problem som Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan ger positiv effekt på.

Hundarnas matte Marina avslöjar, ”Då jag egentligen är lite skeptisk till att tillskott verkligen fungerar, och är det dessutom dyrt i inköp så ska det mycket till att jag provar”. Marina bestämde sig ändå för att prova Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan till sina hundar. ”Efter att ha sett flera hundägare med känsliga/allergiska hundar vara så nöjda med att ge sina djur Nutrolin® SKIN & COAT tänkte jag att det får bära eller brista till min svarta pärla Dunder. Dunder har konstaterad allergi mot kvalster i olika varianter och diverse växter/gräs. Vintertid bli han även väldigt irriterad i sina tassar. Så jag beställde en flaska, och varje kvällsmål toppades med oljan.”

Schäfern Dunder hade problem med sina tassar

Blev det någon skillnad?

Marina började ge Nutrolin® SKIN & COAT till Dunder. ”Han var fortfarande irriterad i sina tassar och jag tänker jaja precis som jag trodde – oljan hjälper inte, suck! Då har jag i alla fall testat. När första flaskan var slut så fick han inget mer, jag gick över till laxolja igen. Och vad händer? Jo han blev sämre i sina tassar, SKIN & COAT hade verkligen gett hjälp. Bara att beställa en ny flaska!”

Kastreringen påverkade Nougats päls

Efter de positiva resultaten på Dunders tassar väcktes tanken hos Marina att prova Nutrolin® SKIN & COAT även till hennes tik Nougat. ”Jag började fundera på min tik Nougat som är kastrerad på våren (nu vinter) som bara fällt, är dassig och knappt har någon päls kvar. Jag hade försökt inse att hon är kastrerad och kommer se ut så här.” förklarar Marina.

”Näe, jag testar att ge även henne av denna dyra lyxolja, det får det vara värt. Så varje kväll fick även hon topping på maten. Och gissa vilken päls hon började få, samt slutade fälla. Hon gick från knappt ingen, dassig och läskig päls till sitt gamla fina päls-jag igen.” summerar Marina effekten av Nutrolin® SKIN & COAT på Nougat.

De aktiva schäfrarna fick hjälp mot känsliga tassar och dassig päls

Nutrolin® SKIN & COAT ger effekt

Nutrolin® SKIN & COAT är ett av de tillskott som jag absolut INTE kommer sluta med igen. Tycker jag fortfarande att det är dyrt? Inte när man räknar ut hur länge flaskan räcker till 2 stora schäfrar.” konstaterar Marina.
 
”Nutrolin® SKIN & COAT kombinerat med ett bra foder rekommenderar jag absolut till er med hundar som har känslig hud eller dålig päls av någon anledning! De blir inte botade men så mycket bättre.” avslutar Marina

Vill du läsa mer om hundarna Hardstyles Dunder & Zewens Nougat med matte Marina hittar du dem på Instagram på kontot @dundernougat.