Matte Anne och hennes newfoundlandshundar tränar vattenräddning varje sommar, men tyvärr är det rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hotspots samt hud- och öroninflammationer.
 
”Jag har haft newfoundlandshundar i nästan 20 år. De är charmiga och björnlika vattenräddare med tjock päls. De har ett starkt drag till vatten, och vatten är definitivt de härligaste de vet. Den tjocka pälsen blir inte lätt blöt ända in till huden, men efter tillräckligt mycket sim kan de ta upp till några dagar innan pälsen är torr. Huden utsätts då för hård prövning, speciellt runt halsen, armhålorna, ljumskarna och tassarna. Det är därmed rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer.
Det är rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer – kosttillskott hjälper
Mina hundar hade tidigare hudproblem varje sommar. Någon av hundarna gick alltid på antibiotika- eller kortisonkur och dessutom var vi tvungna att ställvis raka bort pälsen. Så provade jag Nutrolin® SKIN & COAT och efter det har mina hundar inte haft hudproblem.
 
Jag ger SKIN & COAT i kurer: i början av våren då hundarna byter päls, under sommaren då hundarna simmar mycket och under hundarnas löptid på vintern. Jag är övertygad om att tack vare SKIN & COAT-näringsoljan är hundarnas hud tillräckligt fet och stark från insidan. Och därför är huden motståndskraftig mot havsvattnet, sanden och fuktigheten.” berättar Anne.
Det är rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer – kosttillskott hjälper
229.00kr599.00kr