Schäfern Diezel i skogen.

Jag har alltid gett olja på maten till mina hundar, trots det så tog det ganska lång tid innan jag hittade Nutrolin® och deras oljor. Det var först när jag började misstänka att min schäfer Diezel börjat klia sig av den oljan han fick, som innehöll lax, som jag gjorde en djupdykning i vilka oljor som fanns på marknaden, och vad de innehöll. Jag fastnade nästan direkt för Nutrolin® SKIN & COAT-oljan eftersom den lät väldigt passande då jag upplevde att Diezels klor hade dålig kvalitet och flisade sig väldigt lätt, samt att trampdynorna var torra med flera små sprickor.

Synliga resultat

Redan efter ett några veckor med Nutrolin® SKIN & COAT började jag se skillnad. Trampdynorna var mindre torra och klorna flisades inte lika lätt. Efter ytterligare några veckor märkte jag även att Diezel fått betydligt tjockare och glansigare päls, vilket var en riktig bonus. Innan hade han alltid varit lite grå och känts torr i pälsen.

Om jag räknat rätt så har Diezel nu fått Nutrolin® SKIN & COAT dagligen i närmare fem år. Eftersom jag är så nöjd av resultatet på honom ger jag även oljan till mina andra hundar som jag främst kör drag med. Den främsta vinsten där är att tassarnas kvalitet har förbättrats avsevärt, och tassarna tål nu väldigt mycket mer utan att behöva använda sockor eller smörja trampdynorna.

Jag kan varmt rekommendera Nutrolin® SKIN & COAT till hundar med matt och glanslös päls, eller till tassar som behöver stärkas upp.

Tidigare hade Diezel matt päls, nu glänser hans päls.

Skribent: Erika Eriksson

Följ Erika och hennes egna hundar på Instagram på kontot @eerikaeriksson.

229.00kr599.00kr